En legendarisk konkurrence

Hos Grimbergen har vi længe fulgt de billeder, I deler med os rundt omkring på sociale medier. Det er vi glade for at se, og derfor vil vi nu - efter en veloverstået konkurrence på Facebook i juni - finde de tre bedste billeder med Grimbergen. Her har I mulighed for at vise jeres hyggeligste og mest kreative billeder frem.

 

Vi sætter to af de særlige Grimbergen-kasser på højkant, men den helt store præmie til én heldig vinder er en tur for 2 til Grimbergen Klostret i Belgien. Vi står for fly, hotel, rundvisning på klostret - og øl ad libitum. Det er vores måde at takke jer, fordi I deler vores glæde for Grimbergen.

 

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at besvare en af de konkurrence-statusopdateringer, Grimbergen (DK) deler på Facebook i konkurrenceperioden. For at tælle som deltager skal du svare med en kommentar, hvor du uploader et billede, der imødekommer de ønsker, der fremsættes: Vis os dit mest kreative og hyggelige billede med en Grimbergen.

 

Det kan du vinde

Vi finder to vindere af den legendariske Grimbergen-kasse. I kassen finder du 3 x Grimbergen Blonde 75cl, 3 x Grimbergen Double-Ambrée 75cl, 2 x Grimbergen Blanche 33cl, 4 x Grimbergen-glas og et Grimbergen-tæppe. Kassen er specialproduceret i træ med det ikoniske Grimbergen-logo brændt på. 

Kassen og dens indhold har en omtrentlig værdi af 650 dkk.

 

Grimbergen Klostret i BelgienGrimbergen-kasse med indhold

 

Den ultimative vinder sikrer sig en sjældent set rejse til klostret Norbertijnenabdij Grimbergen, hvor legenden om Grimbergen tog sin begyndelse. Vinderen kan invitere en ven med på denne legendariske rejse, og turen finder sted i weekenden den 7.-9. september 2016.

Rejsen inkl. fly, hotel, rundvisning og øl har en omtrentlig værdi af 12.000 dkk.

 

Sådan findes vinderne

Det er specialkonsulent og ølekspert Bjarke Bundgaard fra Carlsberg Danmark A/S og kreativ direktør hos GORM Morten Gad, der udvælger de tre vindere. De forestår denne udvælgelse ud fra en vurdering af kreativitet og kommunikeret ølnydelse på de delte billeder.

 

Carlsberg Danmark A/S kontakter de tre vindere i en privat besked på Facebook. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at være opmærksom på dette, og Carlsberg Danmark A/S vil ved manglende svar efter fem dage videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme præmisser som ellers.

 

Vinder du turen til kloster Norbertijnenabdij Grimbergen, er du selv ansvarlig for at du og din ven har mulighed for at rejse 7.-9. september 2016. Carlsberg Danmark A/S dækker udgifterne til rejsen, hotellet, øl samt rundvisning på klostret. Vinder du en Grimbergen-kasse, spørger Carlsberg Danmark A/S til din adresse, så præmien kan sendes til dig. Carlsberg Danmark A/S betaler for forsendelsen. 

 

Konkurrencebetingelser

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder, at Carlsberg Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er en af vinderne, og at Carlsberg A/S må bruge det eller de billeder, du deler i konkurrencen. Carlsberg A/S vil alene bruge disse billeder i konkurrenceperioden, og eventuelt ved senere markedsføring af lignende konkurrencer og tiltag for Grimbergen.

 

Carlsberg Danmark A/S forbeholder sig til hver en tid ret til at revidere nærværende betingelser, og tilstræber, at dette ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne. Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Carlsberg Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

 

Disclaimer vedr. Facebook

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook. Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Carlsberg Danmark A/S.

 

Formelt om konkurrencen

Konkurrencen foregår på Facebooksiden for Grimbergen (DK) og arrangøren er Carlsberg Danmark A/S, Vesterfælledvej 100, 1799 København V. Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark. Ansatte hos Carlsberg Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrenceperioden strækker sig fra 4. juli 2016 til 29. juli 2016. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget.